El mapa que assenyala com és el teu barri: ‘drunk’, ‘rastaflaut’, guiri, perillós…

  • El map mundial de les celebritats: ¿Qui és el personatge més famós de la teva ciutat?

Els barris de cada ciutat tendeixen a una identitat pròpia i unes característiques conegudes per la gent que habita a la zona. De tota la vida, sabem que hi ha barris mes «xungos», Altres de mes «drink», and llocs que és millor evitar per la seva alta concentració de Tourists. Internet pod trobar un engine map que assenyala tot això i més en ciutats de tot el mon. Examples of continuació veurem alguns a Spain.

Barcelona: “cruising” for aquí, hipsters for allà

A la platform “Hood Maps” pots buscar la ciutat que t’interessi and et mostrarà quin és el caràcter de cada racó. En el cas de Barcelonafor example, assenyalen el barri de Gràcia com “beardier”. hipsters’ (“més hipsters barbuts”), la platja del Somorrostro com “muscle beach” and Montjuïc com “gay voyage”.

Si ens movem cap a l’àrea metropolitana, veiem com la zona de la Universitat Autònoma de Barcelona a Bellaterra està assenyalada com “Rastaflaute”; Sant Cugat del Vallès apareix com a “rich Catalans” and Rubí, la ciutat del costat, com a “I can’t afford Sant Cugat” (“without poden permetre’s Sant Cugat”).

Seville: des de “cayetanos” fins in “dangerous” zones

Notícies relacionades

Canviem de zona i ens dirigim a Andalusia, concretament a Seville. A l’altre costat del riu, Triana apareix dividit entre “Franco” and “pijos cayetanos”, mentre que la zona de la Plaza España and el parc de María Luisa és descrita com a “agradable passeig”.

Tambe a la Capital sevillana, al conegut barri de les 3,000 wivendassave: “danger zone” (‘zona perillosa’) and ‘you don’t want to come to this area’ (‘no vols venir a aquesta zona’). Per descomptat, tampoc podien faltar les mofes al barri de Seville Estedel qual simplement duen: “No es Sevilla.”

Comments are closed.